<<<
AlbérletkirályKiadó Lakások Albérletek

Új jelszó kérése!

Kiadó lakás:
Budapest XIV.ker. Szatmár
tégla ház, 1. emeleten, lift nincs, udvari kilátás, régebbi,
1+1 szobás, ebből 2 különnyílik, 38 m² 95.000 Ft
részben bútorozott,
közös költség: 7000 Ft/hó, fűtés: gáz konvektor, parkolás: utcán

Van egy lakásom, amit nagyon szívesen kiadnék neked, amit közjegyzői okiratba szépen belefoglalnánk, hogy meddig tartózkodnál nálam. Maga az ingatlan 38 nm-es, pici erkéllyel rendelkező másfél szobás lakás, függőfolyosós társasházban. Egészen pontosan hol is helyezkedik el? Nyugodt helyen, Alsórákoson Zuglóban. A lakás gépesített mosógép, hűtőszekrény, tűzhely Valamint, konyhai alap eszközök is rendelkezésre állnak, ami a mindennapi élethez szükséges. Parkolás az utcán ingyenes. Tömegközlekedéssel a belváros kb. 20 perc alatt elérhető buszok: 5, 124, 125, éjszakai busz: 973, villamosok: 62A, 69 a megálló kb. 2 perc gyalog. Bevásárlási lehetőség Tesco pár percre van.A szoba parkettás, kisebbik szoba laminált padlós, konyha és fürdő járólapos. A közös költség 7000 forint, víz, villany, gáz, fogyasztás alapján fizetendő.Maga a ház 14 lakásos társas ház. Kétszintes épület. A földszinten mindkét oldalon vannak lakások, az emeleten,- ahol a szóban forgó lakás is elhelyezkedik, 6 lakás található.A lényeg pedig: A külső állapotok nem a legmegfelelőbbek, mondhatni elszomorító. Összefoglalva nézzük a lakás előnyeit:- Közel van mindenhez,- Másfél szobás lakás- Pici erkéllyel rendelkezik A lakás hátrányai:- Nincs, maximum szubjektív alapon, a fentebb említett külső állapotok miatt.A képek a mostani lakás állapotot tükrözik, a jelenlegi lakók 2 héten belül költöznek ki. A led tévé, és az alatta levő szekrény, nem a lakáshoz tartozik, valamint a kisszobában lévő íróasztal sem, valamint az ágy. Szerintem csapj le rá még ma! Nem fogod megbánni! A beköltözéshez két havi kaució szükséges, valamint leinformálható munkahely.Bérleti díj: 95.000 FtUI: Állat nem hozható, dohányzás nem megengedett a lakásban!

Frissítve: 2018-04-16

Kósa Szabó Zsófia

Kérem, ezen a telefonszámon hívjon:

tel.: 06706752005

A hirdetés fényképes linkje:Figyelem! Ez egy nyilvános hirdető oldal, ahol a magyar törvényességi kereteken belül, lehet albérlet hirdetéseket feladni. Az itt található hirdetések valódiságáért és tartalmáért, a hirdetés feladója felel. Az egyes hirdetések, a megjelentetéstől számítva 3 hónapig, vagy a hirdetés feladója általi törlésig láthatóak. Amennyiben valamelyik hirdetést, hibásnak, vagy valótlannak gondol, a hirdetés linkjének elküldésével jelezze felénk. Kapcsolat


Albérlet Budapest különböző pontjain, kiadó ház a zöldövezetben? Itt megtalálhatja igényeinek megfelelő ingatlanát.Ha szeretne kibérelni egy albérletet, keresgéljen a kiadó ingatlan hirdetések között.Munkahely közeliek, vagy egyetemi albérletek, vagy Budapesti zöldövezeti kiadó lakások, megtalálhatóak a hirdetések között.Az albérletek egy része üres, bútorozatlan, illetve vannak kiadó lakások bútorozattak is, meg amit a tulaj részben bútorozottan ad ki.Luxus lakóparkokba, lehet találni exkluzív, vagy új építésű albérlet hiredetéseket, valamint igényesen felújított kiadó lakásokat.
alberletkiraly kukac gmail pont com
2014© alberletkiraly.hu