<<<
AlbérletkirályKiadó Lakások Albérletek

Új jelszó kérése!

Kiadó lakás:
Budapest XII.ker. Sólyom utca
tégla ház, 2. emeleten, lift nincs, városi panoráma kilátás, felújított,
2 szobás, 55 m² 195.000 Ft
üres vagy akár bútorozott hűtő van, mosógép van,
közös költség:vízzel 12000 Ft/hó, fűtés: gáz cirkó, parkolás: utcán rálátva

Zöldövezeti, csendes, napfényes, panorámás lakás kiadó a Sólyom utcában, a 112-es busz vonalán, egy kilenc lakásos társasház legfelső emeletén.

Frissítve: 2018-04-04

Mr T

Kérem, ezen a telefonszámon hívjon:

tel.: +36203425585

A hirdetés fényképes linkje:Figyelem! Ez egy nyilvános hirdető oldal, ahol a magyar törvényességi kereteken belül, lehet albérlet hirdetéseket feladni. Az itt található hirdetések valódiságáért és tartalmáért, a hirdetés feladója felel. Az egyes hirdetések, a megjelentetéstől számítva 3 hónapig, vagy a hirdetés feladója általi törlésig láthatóak. Amennyiben valamelyik hirdetést, hibásnak, vagy valótlannak gondol, a hirdetés linkjének elküldésével jelezze felénk. Kapcsolat


Albérlet Budapest különböző pontjain, kiadó ház a zöldövezetben? Itt megtalálhatja igényeinek megfelelő ingatlanát.Ha szeretne kibérelni egy albérletet, keresgéljen a kiadó ingatlan hirdetések között.Munkahely közeliek, vagy egyetemi albérletek, vagy Budapesti zöldövezeti kiadó lakások, megtalálhatóak a hirdetések között.Az albérletek egy része üres, bútorozatlan, illetve vannak kiadó lakások bútorozattak is, meg amit a tulaj részben bútorozottan ad ki.Luxus lakóparkokba, lehet találni exkluzív, vagy új építésű albérlet hiredetéseket, valamint igényesen felújított kiadó lakásokat.
alberletkiraly kukac gmail pont com
2014© alberletkiraly.hu