<<<
AlbérletkirályKiadó Lakások Albérletek

Új jelszó kérése!

Kiadó lakás:
Budapest XIV.ker. Dózsa György út 11
tégla ház, 2. emeleten, lift nincs, kertre néző kilátás, felújított,
3+1 szobás, 100 m² 180.000 Ft
részben bútorozott, hűtő nincs, de megoldható,
közös költség: 17000 Ft/hó, fűtés: gáz cirkó, parkolás: utcán

Lakásnak vagy irodának kiadó a XIV. kerületben a Dózsa György úton egy 100 négyzetméteres, felújított, erkélyes, részben galériázott, csendes lakás, közvetlen a városliget mellett.Az ingatlan egy 3 emeletes társasház második emeletén található, kertre néz. A lakásban 3 nagy szoba 1 galériázott, gardróbszoba, konyha, fürdőszoba található.Részben bútorozott.Csak hosszútávra kiadó min. 1 év.

Frissítve: 2018-03-20

Mercsényi Ferenc

Kérem, ezen a telefonszámon hívjon:

tel.: 06301816114

A hirdetés fényképes linkje:Figyelem! Ez egy nyilvános hirdető oldal, ahol a magyar törvényességi kereteken belül, lehet albérlet hirdetéseket feladni. Az itt található hirdetések valódiságáért és tartalmáért, a hirdetés feladója felel. Az egyes hirdetések, a megjelentetéstől számítva 3 hónapig, vagy a hirdetés feladója általi törlésig láthatóak. Amennyiben valamelyik hirdetést, hibásnak, vagy valótlannak gondol, a hirdetés linkjének elküldésével jelezze felénk. Kapcsolat


123456
Budapesti albérletek és kiadó lakások széles választéka.Amennyiben albérleten gondolkodik, itt megtalálhatja álmai kiadó lakását.Akár közel a munkahelyéhez, vagy egyetemhez, vagy akár kedvenc Budapesti környékéhez, keresgéljen az albérletek között.A kiadó lakások között vannak üresek is, és bútorozott albérletek is, valamint részben bútorozottak.Rengeteg új építésű albérlet, és exkluzívan berendezett luxus lakás is található, akár Budapest különböző lakóparkjaiban.
alberletkiraly kukac gmail pont com
2014© alberletkiraly.hu