<<<
AlbérletkirályKiadó Lakások Albérletek

Új jelszó kérése!

Kiadó lakás:
Budapest XI.ker. Edömér utca
tégla ház, magas földszinten, lift van, parkra néző kilátás, felújított,
1+1 szobás, 38 m² 110.000 Ft
bútorozott, hűtő van, mosógép van,
közös költség:vízzel 7820 Ft/hó, fűtés: gáz konvektor, parkolás: utcán rálátva

XI. Feneketlen tónál, Flamenco Hotel mellett, karbantartott, kulturált házban, felújított, parkra néző, 38 nm-es 1,5 szobás gázfűtéses lakás, melyhez tároló is tartozik, egy fő részére nem dohányzó nőnek, hosszútávra kiadó. Állat nem hozható. A lakás teljesen bútorozott: tükrös beépített szekrények, konyha és fürdőszoba bútor, IKEA és RS bútorok és felszerelt: mosógép, hűtőszekrény, porszívó van. Rezsi kb. 18,000 Fthó közös költséggel együtt. Közös költség: 7,820 Fthó, tartalmazza a víz és csatornadíjat. 2 havi kaució szükséges. Közlekedés: budai fonódó villamosok 17,19,61,49-es, 7-es busz. A megadott telefonszám 12 órától elérhető. Ingatlanközvetítők ne keressenek.

Frissítve: 2018-02-27

Anikó

Kérem, ezen a telefonszámon hívjon:

tel.: 06302782729

A hirdetés fényképes linkje:Figyelem! Ez egy nyilvános hirdető oldal, ahol a magyar törvényességi kereteken belül, lehet albérlet hirdetéseket feladni. Az itt található hirdetések valódiságáért és tartalmáért, a hirdetés feladója felel. Az egyes hirdetések, a megjelentetéstől számítva 3 hónapig, vagy a hirdetés feladója általi törlésig láthatóak. Amennyiben valamelyik hirdetést, hibásnak, vagy valótlannak gondol, a hirdetés linkjének elküldésével jelezze felénk. Kapcsolat


123456
Budapesti albérletek és kiadó lakások széles választéka.Amennyiben albérleten gondolkodik, itt megtalálhatja álmai kiadó lakását.Akár közel a munkahelyéhez, vagy egyetemhez, vagy akár kedvenc Budapesti környékéhez, keresgéljen az albérletek között.A kiadó lakások között vannak üresek is, és bútorozott albérletek is, valamint részben bútorozottak.Rengeteg új építésű albérlet, és exkluzívan berendezett luxus lakás is található, akár Budapest különböző lakóparkjaiban.
alberletkiraly kukac gmail pont com
2014© alberletkiraly.hu