<<<
AlbérletkirályKiadó Lakások Albérletek

Új jelszó kérése!

Kiadó iroda:
Budapest II.ker. Kis Rókus utca
tégla ház, 6. emeleten, lift van, utcai kilátás, felújított,
2+1 szobás, ebből 3 különnyílik, 80 m² 170.000 Ft
üres,
közös költség: 2600 Ft/hó, fűtés: házközponti,

Kiadó kizárólag irodai célra! Közel a Széll Kálmán térhez, Mamuthoz, jó közlekedésnél - a második kerület, Kis Rókus utcában emeleti, 80 négyzetméteres, újszerű szép lakás irodának. A ház folyamatosan karbantartott, igényes lakóközösséggel. A lakás a hatodik emeleten helyezkedik el - lift van -utcai, 80 négyzetméteres, két és félszoba-hallos, - a szobák külön nyilnak -, bútorozatlan - világos, utcai, a konyha és a kisebbik szoba kertre néz Fűtése házközponti fútés, Közös költség havi 26 ezer Forint, taralmazza: viz, fűtésdij, szemétszállitás, közös költség. Bérleti dij havi bruttó 220 ezer Forint, nettó 170 ezer Forint. A lakás hosszabb távra kiadó.

Frissítve: 2017-03-17

Kata

Kérem, ezen a telefonszámon hívjon:

tel.: 06304899820

A hirdetés fényképes linkje:Figyelem! Ez egy nyilvános hirdető oldal, ahol a magyar törvényességi kereteken belül, lehet albérlet hirdetéseket feladni. Az itt található hirdetések valódiságáért és tartalmáért, a hirdetés feladója felel. Az egyes hirdetések, a megjelentetéstől számítva 3 hónapig, vagy a hirdetés feladója általi törlésig láthatóak. Amennyiben valamelyik hirdetést, hibásnak, vagy valótlannak gondol, a hirdetés linkjének elküldésével jelezze felénk. Kapcsolat


123456789
Budapesti albérletek és kiadó lakások széles választéka.Amennyiben albérleten gondolkodik, itt megtalálhatja álmai kiadó lakását.Akár közel a munkahelyéhez, vagy egyetemhez, vagy akár kedvenc Budapesti környékéhez, keresgéljen az albérletek között.A kiadó lakások között vannak üresek is, és bútorozott albérletek is, valamint részben bútorozottak.Rengeteg új építésű albérlet, és exkluzívan berendezett luxus lakás is található, akár Budapest különböző lakóparkjaiban.
alberletkiraly kukac gmail pont com
2014© alberletkiraly.hu