<<<
AlbérletkirályKiadó Lakások Albérletek

Új jelszó kérése!

Kiadó lakás:
Budapest II.ker. Marczibányi tér
tégla ház, magas földszinten, lift nincs, kertre néző kilátás, felújított,
3 szobás, ebből 3 különnyílik, 103 m² 310.000 Ft
üres,
közös költség: 24000 Ft/hó, fűtés: gáz cirkó,

Közel a Mammuthoz, a Millenárishoz, rendívül jó közlekedéssel a 2.kerület, Marczibányi téren kiadó felújított villaházban,teljeskörüen felújított 104 négyzetméteres, 3 szobás szép világos amerikai konyhás lakás. A nappali 48 négyzetméter, a szobák külön nyilnak. A lakás cirkófűtéses, félemeleti, bútorozatlan, csendes, kertre néző lakás. Tartozik hozzá egy pince és egy kocsibeálló is A lakástól a Marczibányi téri szabadidőközpont, sportcentrum, bölcsőde, óvoda, iskolák, orvosi rendelők, gyógyszertár, Lövőház utcai sétáló utca, Piac, Bevásárló Központ, Busz, Villamos,Metró.....gyalog pár perc kellemes séta. A környék szép és biztonságos. Bérleti dij havi 1000 Euró, plusz rezsi. Hosszabb távra kiadó, kéthavi kaució szükséges.

Frissítve: 2016-11-20

Kata

Kérem, ezen a telefonszámon hívjon:

tel.: 06304899820

A hirdetés fényképes linkje:Figyelem! Ez egy nyilvános hirdető oldal, ahol a magyar törvényességi kereteken belül, lehet albérlet hirdetéseket feladni. Az itt található hirdetések valódiságáért és tartalmáért, a hirdetés feladója felel. Az egyes hirdetések, a megjelentetéstől számítva 3 hónapig, vagy a hirdetés feladója általi törlésig láthatóak. Amennyiben valamelyik hirdetést, hibásnak, vagy valótlannak gondol, a hirdetés linkjének elküldésével jelezze felénk. Kapcsolat


123456
Albérlet Budapest különböző pontjain, kiadó ház a zöldövezetben? Itt megtalálhatja igényeinek megfelelő ingatlanát.Ha szeretne kibérelni egy albérletet, keresgéljen a kiadó ingatlan hirdetések között.Munkahely közeliek, vagy egyetemi albérletek, vagy Budapesti zöldövezeti kiadó lakások, megtalálhatóak a hirdetések között.Az albérletek egy része üres, bútorozatlan, illetve vannak kiadó lakások bútorozattak is, meg amit a tulaj részben bútorozottan ad ki.Luxus lakóparkokba, lehet találni exkluzív, vagy új építésű albérlet hiredetéseket, valamint igényesen felújított kiadó lakásokat.
alberletkiraly kukac gmail pont com
2014© alberletkiraly.hu