<<<
AlbérletkirályKiadó Lakások Albérletek

Új jelszó kérése!

Kiadó lakás:
Budapest V.ker. Hercegprímás utca
tégla ház, 3. emeleten, lift van, udvari kilátás, felújított,
4 szobás, ebből 2 különnyílik, 120 m² 210.000 Ft
üres vagy akár bútorozott hűtő van, mosógép nincs,
közös költség: 15000 Ft/hó, fűtés: gáz cirkó, parkolás: utcán

A Bazilikánál iroda vagy lakás céljára bérbe adó egy tágas terekkel rendelkező, csendes ingatlan.A 120 m2-es, 4 szobás lakás III. emeleti lift van, az ablakok udvarra néznek, így az ingatlan kifejezetten csendes. A ház külső homlokzata felújított, a lépcsőház és az udvari rész renoválásra vár.A nagyméretű előtérből ami recepciónak, hallnak is használható nyílik az egyik szoba, az étkezővel kiegészített konyha, a tusolós-WC-s fürdő, valamint egy külön kézmosós vendég WC. Az előtér másik irányában helyezkedik el további három, egymásba nyíló szoba. Az ingatlannak két bejárata van, a lakás egy-egy végében helyezkednek el. A lakás jelenleg irodabútorokkal berendezett, a konyha gépesített tűzhely, sütő, hűtő, mikró, de igény esetén üresen is birtokba vehető.Fenntartásának költsége a tényleges fogyasztáshoz igazodik, a fűtés cirkó rendszerű.Városbeli elhelyezkedése kiváló, a Deák tér pár lépés, itt jár többek között mindhárom metró, a 49-es villamos és számos autóbusz.Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében, hosszú távra minimum egy évre, azonnal beköltözhető.A telefonszám hétvégén is hívható.

Frissítve: 2014-05-19

Radvánszky Andrea

Kérem, ezen a telefonszámon hívjon:

tel.: 06304516241

A hirdetés fényképes linkje:Figyelem! Ez egy nyilvános hirdető oldal, ahol a magyar törvényességi kereteken belül, lehet albérlet hirdetéseket feladni. Az itt található hirdetések valódiságáért és tartalmáért, a hirdetés feladója felel. Az egyes hirdetések, a megjelentetéstől számítva 3 hónapig, vagy a hirdetés feladója általi törlésig láthatóak. Amennyiben valamelyik hirdetést, hibásnak, vagy valótlannak gondol, a hirdetés linkjének elküldésével jelezze felénk. Kapcsolat


1234567891011121314151617181920
Budapesti albérletek és kiadó lakások széles választéka.Amennyiben albérleten gondolkodik, itt megtalálhatja álmai kiadó lakását.Akár közel a munkahelyéhez, vagy egyetemhez, vagy akár kedvenc Budapesti környékéhez, keresgéljen az albérletek között.A kiadó lakások között vannak üresek is, és bútorozott albérletek is, valamint részben bútorozottak.Rengeteg új építésű albérlet, és exkluzívan berendezett luxus lakás is található, akár Budapest különböző lakóparkjaiban.
alberletkiraly kukac gmail pont com
2014© alberletkiraly.hu